Bentley audio upgrade

Bentley Bentayga

 

Beter geluid in uw Bentley Bentayga? Deze audio upgrades zijn geschikt voor de Bentley Bentayga vanaf 2016. Het basis originele audiopakket in de Bentley Bentayga is niet te vergelijken met de rest van de luxe aan boord, daarom bieden wij twee verschillende audio upgrade pakketten aan, pasklaar en onzichtbaar. In uw Bentley Bentayga is het geluid niet naar wens, en u bent niet de enige. Deze wagens worden veelal met audio systemen afgeleverd die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Daarom zijn er voor Bentley’s twee pasklare upgrade pakketten gemaakt waar wel van genoten kan worden, zonder veel aanpassingen te hoeven doen aan de bestaande situatie.

In deze modellen kan de audio wel een upgrade gebruiken, hieronder kort uitgelegd waar dit in deze auto misgaat. Onze uitgangs positie is het standaard auto pakket welke geleverd wordt in de Bentley Bentayga modellen vanaf 2016:

Al vanaf het eerste audio upgrade pakket verbeteren we de bovenstaande punten en zorgen voor beter geluid in uw Bentley Bentayga!

Bentley Bentayga Sub Upgrade

Akoestisch dempen van de deuren/ 520 watt versterker/ Subwoofer in dubbele bodem

Sub upgrade samen met de deuren behandeld met akoestisch dempingsmaterialen en het vermogen wordt opgekrikt doormiddel van een premium versterker.

1. Voordeuren

Akoestische demping matten

2. Achterdeuren/panelen

Akoestische demping matten

3. Kofferbak

Plaatsing van 520 watt versterker en Subwoofer

Geluidskwaliteit 35%
Volume 35%
Bass 65%
Stereobeeld 30%

Bentley Bentayga Signature

8 High-end speakers / Subwoofer / 1740 watt / MOST Interface / PRO Volledig actief DSP systeem

Signature zorgt voor een perfect stereobeeld met zijde zachte klanken en veel vermogen, een High-end upgrade! Door het actieve DSP systeem met DSP module en een dubbele versterker worden de speakers per stuk afzonderlijk ingeregeld, afgestemd en aangestuurd vanuit de DSP om samen tot een kloppend geheel te komen. Dit zorgt in combinatie met de beste componenten en veel vermogen voor een perfect uitgebalanceerd geluid. Vooral in combinatie met een "custom made" subwoofer echt een aanrader!

1. Dashboard

Vervanging van tweeters voor "High-end" tweeters.

2. Voordeuren

Vervanging van woofers voor "High-end" woofers en deuren worden behandeld met dempingsmaterialen

3. Achterdeuren/ panelen

Vervanging van speakers voor "High-end" speakers en deuren worden behandeld met dempingsmaterialen

4. Kofferbak

Plaatsing DSP-Module en 2 PRO versterkers, deze worden onzichtbaar weggewerkt

5. Kofferbak

Plaatsing van custom Subwoofer

Geluidskwaliteit 100%
Volume 100%
Bass 100%
Stereobeeld 100%