Over Ons

Voor het verzorgen van perfect geluid in uw wellicht kostbaarste bezit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van car audio. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en inbouwen van een goede sets met versterkers en speakers of gewoon een simpele autoradio in uw oldtimer, youngtimer of nieuwe auto. Kom langs bij Gray Audio voor een op maat gemaakt advies voor uw auto, camper, of bus. U kunt ook kiezen voor een pasklaar audio pakket die wij hebben samengesteld. Altijd een garantie op goed geluid!
Bij bouwen ook audio systemen in uw boot. Maak een afspraak met ons zodat wij deze kunnen inbouwen in uw boot op locatie. Volledig naar uw wensen en afhankelijk van uw budget.

COVID-19:

Bij GRAYAUDIO staat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners voorop. Om jou en anderen gezond te houden ten tijde van het coronavirus (COVID-19), treffen we een aantal extra maatregelen. Onderstaand een overzicht van de ondernomen stappen.

In de winkel:
Onze winkel blijft vooralsnog open. Vanaf deze week hanteren we echter extra hygiënemaatregelen.We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.
Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa’s, handgrepen en schoenlepels meerdere malen per dag.
Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij hoest, keelpijn of koorts.
Hoe kun jij ons helpen?

* Heb je lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij je om onze winkels (voor nu) niet te bezoeken.
* Probeer in de winkel zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) tussen jou en andere klanten en/of winkelpersoneel.
* Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om je de service te bieden die je van ons gewend bent.

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd.
Ook willen we jou als klant bedanken voor je vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe.
Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.
Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via info@grayaudio.nl of 020-6168945

Team GRAYAUDIO