Over Ons

Voor het verzorgen van perfect geluid in uw wellicht kostbaarste bezit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van car audio. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en inbouwen van een goede sets met versterkers en speakers of gewoon een simpele autoradio in uw oldtimer, youngtimer of nieuwe auto. Kom langs bij Gray Audio voor een op maat gemaakt advies voor uw auto, camper, of bus. U kunt ook kiezen voor een pasklaar audio pakket die wij hebben samengesteld. Altijd een garantie op goed geluid!
Wij bouwen ook audio systemen in uw boot. Maak een afspraak met ons zodat wij deze kunnen inbouwen in uw boot op locatie. Volledig naar uw wensen en afhankelijk van uw budget.

Wij zijn Gray Audio. Je kunt het verschil horen.

Veel van topmerken dealers hebben Gray Audio al in hun voertuigen geïmplementeerd en bieden hun klanten goede opties met speciale functies en lifestyle-services. Gray Audio heeft oplossingen voor alle niveaus van audiosystemen en wordt gebruikt in zowel merkloze als merkgebonden systemen. Laat ons u helpen uw auto sound te verbeteren.

Automotive Audio

Het is altijd een uitdaging geweest om echt eersteklas geluid naar de auto-industrie te brengen. De niet-ideale plaatsing van de luidsprekers en de gecompliceerde akoestiek in het autocabine zijn beide belangrijke obstakels geweest voor perfecte audio-ervaringen op alle stoelen in de auto. Tot nu.

Automotive geluid dat je raakt

Een auto is meer dan vervoer. Het is een statement, een ervaring, een mindset. Het is wie onze klanten zijn, willen zijn en wat ze doen. Alles aan de auto zou hierop moeten wijzen, met vooral het geluidssysteem. Of het nu om muziek, films of werk gaat, de bestuurder en passagiers moeten echte HiFi en meeslepend geluid ervaren. Ze moeten de diepte en breedte van het geluidsbeeld en elke audiosubtiliteit op elke stoel ook voelen. Ze willen dat de auto en de audio hen bewegen.

Technologie die auto-audio perfectioneert

Gray Audio levert iets wat niet velen kunnen. Onze oplossing stelt auto-geluidssystemen in staat om een ​​helder, gebalanceerd geluid te leveren met een nauwkeurig geluidsbeeld en een strakke en krachtige bas – met een consistente ervaring in alle stoelen. Terwijl de meeste autofabrikanten maandenlang bezig zijn met het handmatig afstemmen van prototypes, biedt onze oplossing op metingen gebaseerde semi-automatische afstemming en stelt hen in staat hun time-to-market drastisch te verkorten, de prestaties te maximaliseren en een consistent kenmerkend geluid te garanderen voor alle automodellen. In plaats van weken in de auto te zitten voor het afstemmen van de basis, kan met Gray Audio het afstemmen van de basis slechts een dag duren om dramatisch verbeterde prestaties te bereiken.

Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.
Heb je vragen?

Laat het ons gerust weten via info@grayaudio.nl of 020-6168945

Team GRAYAUDIO