Audio upgrade

Car audio upgrade, voor beter geluid in uw auto. Ook genoeg van vlakke onrustige sound uit uw auto audio syteem? Wij brengen plezier en beleving terug! Het af fabriek systeem is bij veel auto rijders een doorn in het oog. Er is vaak weinig dynamiek, geen power en een onrustig vlak frequentiebereik. Dit kan erg vermoeiend zijn om naar te luisteren en het zal vaak in de auto voorkomen dat het volume zachter of zelfs uitgezet wordt. Onze audio upgrades lossen dit op, pasklaar of op maat, er kan weer genoten worden van het geupgrade en verbeterde auto sound system!

Selecteer uw merk

Audio upgrade

Audio upgrade kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben al jaren ervaring met het beter laten klinken van de audio set in de auto’s. Wij bouwen deze audio upgrade sets zo veel mogelijk uit het zicht, en spitsen ons toe op de audio kwaliteit, niet de kwantiteit. Op onze site bieden wij complete audio verbeterings sets aan inclusief de montage ervan, bij deze aangeboden upgrade sets kunnen wij u garanderen van een voller en helderder klankbeeld. Voor een set op maat kunt u contact opnemen of ons een mail sturen!

Beter geluid in uw auto

U bent een lief hebber van goede geluidskwaliteit, maar in uw auto is het niet naar uw wens. Het verbeteren van uw originele set is goed te doen en hoeft al helemaal niet veel te kosten. Vaak bij het alleen al vervangen van de kartonnen speakers (die wellicht allang vergaan zijn door al het vocht in de deur) door exemplaren van A-kwaliteit kunnen wij uw van dienst zijn en zeer tevreden maken. Wilt u ook wat meer vermogen of gewoon high-end luister genot? Met het installeren van een eindversterker merkt u een wereld van verschil!