BOXMORE AUDIO UPGRADE

Boxmore audio upgrades, voor beter geluid in uw BMW & Mercedes. Ook genoeg van vlakke onrustige audio in uw BMW of Mercedes ? Boxmore brengt plezier en beleving terug! Het af fabriek systeem is bij veel BMW & Mercedes rijders een doorn in het oog. Er is weinig dynamiek, geen power en een onrustig vlak frequentiebereik. Dit kan erg vermoeiend zijn om naar te luisteren en het zal vaak voorkomen dat het volume zachter of zelfs uitgezet wordt. Onze Boxmore audio upgrades lossen dit op, er kan  genoten worden van het geupgrade en verbeterde  Boxmore audio system!

Kies uw model

Boxmore Audio Upgrade

Audio verbetering in uw BMW of Mercedes? Met onze speciaal samengestelde Boxmore audio upgrade pakketten bent u zeker van een goed geluidssysteem in uw BMW of Mercedes. Door het verbeteren van de speakers en versterker zal het audio systeem in de BMW of Mercedes weer naar nieuwe hoogtes getild worden. Door toepassen van een Boxmore pakket klinken deze geluidssystemen veel gedetailleerder en rustiger, waardoor het weer een genot wordt om te luisteren naar uw BMW of Mercedes hifi systeem. Tevens worden deze volledig weg gebouwd, zodat er na de ingreep niks te zien is!

Boxmore audio upgrade verbetering?

 

Samen met u gaan we op zoek naar het juiste Boxmore pakket voor bij u in de BMW of Mercedes. U kunt bij ons terecht voor goed advies, en het beluisteren van het te verwachten geluid. Zodra u de keuze gemaakt heeft, gaan wij aan de slag met de voorbereiding en de inbouw van de Boxmore audio upgrade. Deze audio verbetering in de BMW of Mercedes doen wij met precisie en veel liefde, zodat het geluid en de afwerking tot in de puntjes geregeld is. Bent u niet tevreden of wil u toch nog een tandje beter helpen we u graag verder. Ben u wel tevreden over het eindresultaat horen we dat graag!

Beter geluid door Boxmore

 

Als een Boxmore audio verbetering in uw BMW of Mercedes wenselijk is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn liefhebbers van goed geluid en hebben voor u, uit al de producten de markt, de beste keuzes gemaakt en de slimste upgrade sets bedacht. U hoeft zelf niet het wiel opnieuw uit te vinden, daar zijn wij voor en helpen mee. Enige wat u rest is de keuze te maken uit de verschillende Boxmore audio pakketten die wij aan bieden op onze website voor uw type BMW of Mercedes. Wilt u iets exclusievers? Wij zijn de ideale partner in het opzoek gaan naar de ultieme beleving!

Montage/ Inbouw

 

De montage en benodigde materialen zijn inclusief bij de door ons aangeboden Boxmore audio upgrade paketten, dus de prijs staat vast. De montage van een audio upgrade is in de meeste auto’s niet altijd even makkelijk, en kan ook tot irritatie leiden. Ook komt het vaak voor dat de componenten bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus helemaal geen plezier meer kunt beleven aan uw nieuwe aankoop. Daarom bieden wij deze audio upgrade paketten inclusief de montage, zodat u zich niet druk hoeft te maken voor extra kosten, een auto die half open licht terwijl u naar werk moet en schade aan uw auto.