Bentley audio upgrade

Bentley Continental GT

 

Beter geluid in uw Bentley Continental GT? Deze audio upgrades zijn geschikt voor de Bentley Continental GT vanaf 2004. Het originele audiopakket in de Bentley Continental GT is niet te vergelijken met de rest van de luxe aan boord, daarom bieden wij verschillende audio upgrade pakketten aan, pasklaar en onzichtbaar. In uw Bentley Continental GT is het geluid niet naar wens, en u bent niet de enige. Deze wagens worden veelal met audio systemen afgeleverd die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Daarom zijn er voor Bentley’s pasklare upgrade pakketten gemaakt waar wel van genoten kan worden, zonder veel aanpassingen te hoeven doen aan de bestaande situatie.

In deze modellen kan de audio wel een upgrade gebruiken, hieronder kort uitgelegd waar dit in deze auto misgaat. Onze uitgangs positie is het standaard auto pakket welke geleverd wordt in de Bentley Continental GT modellen vanaf 2004:

  • Met oog op gewichtsbesparing wordt er bij het bouwen van de auto gebruikt gemaakt van zo licht mogelijke materialen met een hoog rendement. Dit doet de geluidskwaliteit niet ten goede.
  • Te “licht” versterker vermogen dus geen kracht en dynamiek.
  • Te “lichte” speakers, onrustig en vlak geluid
  • Afwezigheid van een midrange speaker om het midden bereik op te vangen.
  • Slechte afstelling van de originele subwoofer, merkbaar bij hoger volume
  • Geen akoestische demping rondom de speakers

Al vanaf het eerste audio upgrade pakket verbeteren we de bovenstaande punten en zorgen voor beter geluid in uw Bentley Continental GT!

Read More

Bentley Continental GT Signature

8 speakers / Subwoofer / 1120 watt / Vol actief DSP systeem

Signature zorgt voor een perfect stereobeeld met zijde zachte klanken en veel vermogen, een High-end upgrade! Door het actieve DSP systeem met DSP module en een dubbele versterker worden de speakers per stuk afzonderlijk ingeregeld, afgestemd en aangestuurd vanuit de DSP om samen tot een kloppend geheel te komen. Dit zorgt in combinatie met de beste componenten en veel vermogen voor een perfect uitgebalanceerd geluid. Vooral in combinatie met een "custom made" subwoofer een aanrader!

1. Dashboard

Vervanging van tweeters voor "High-end" tweeters.

2. Voordeuren

Vervanging van woofers voor "High-end" woofers en deuren worden behandeld met dempingsmaterialen

3. Achterdeuren/ panelen

Vervanging van speakers voor "High-end" speakers en deuren worden behandeld met dempingsmaterialen

4. Kofferbak

Plaatsing DSP-Module en 2 PRO versterkers, deze worden onzichtbaar weggewerkt

5. Kofferbak

Plaatsing van custom Subwoofer

Geluidskwaliteit 100%
Volume 100%
Bass 100%
Stereobeeld 100%