Marine audio upgrade

 

Beter geluid in uw volkswagen Up? Deze audio upgrades zijn geschikt voor de Vw Up, Seat Mii en Skoda Citigo vanaf 2011. Het originele audiopakket in de Up ,Mii & Citigo is niet te vergelijken met de rest van de luxe aan boord, daarom bieden wij verschillende audio upgrade pakketten aan, pasklaar en onzichtbaar. In uw Volkswagen is het geluid niet naar wens, en u bent niet de enige. Deze wagens worden veelal met audio systemen afgeleverd die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Daarom zijn er voor Volkswagen pasklare upgrade pakketten gemaakt waar wel van genoten kan worden, zonder veel aanpassingen te hoeven doen aan de bestaande situatie.

In deze modellen kan de audio wel een upgrade gebruiken, hieronder kort uitgelegd waar dit in deze auto misgaat. Onze uitgangs positie is het standaard auto pakket welke geleverd wordt in de Up vanaf 2011:

Al vanaf het eerste audio upgrade pakket verbeteren we de bovenstaande punten en zorgen voor beter geluid in uw Volkswagen Up!

Marine Audio Upgrade 1

Fusion MS-RA55 / 2 marine speakers / 260 Watt

Marine Audio Upgrade 1, met deze audio installatie kunt u tijdens de vaart genieten van goede achtergrond klanken op een rustige vaart.

1. Roer

Plaatsing van een Fusion marine head-unit met FM radio/ Bluetooth

2. Dek

Plaatsing van 2 marine 6"x 9" speakers

3. Ruim

Plaatsing van 260 Watt Marine versterker

Geluidskwaliteit 40%
Volume 30%
Bass 30%
Stereobeeld 40%

Incl. montage
€ 1499 Incl.BTW

Marine Audio Upgrade 2

Fusion MS-RA70 / 4 marine speakers / 520 Watt

Marine Audio Upgrade 2, met deze audio installatie kunt u tijdens de vaart een gezellige sfeer creëren met goed volume en warme klanken op elk punt op de boot.

1. Roer

Plaatsing van een Fusion marine head-unit met FM radio/ Bluetooth / USB en bediening mogelijk via smartphone met App.

2. Dek

Plaatsing van 4 marine 6"x 9" speakers

3. Ruim

Plaatsing van 520 Watt Marine versterker

Geluidskwaliteit 70%
Volume 70%
Bass 60%
Stereobeeld 80%

Incl. montage
€ 2599 Incl.BTW

Marine Audio Upgrade 3

Fusion MS-UD750 / 4 High performance marine speakers / 800 Watt

Marine Audio Upgrade 3, met deze audio installatie kunt u tijdens de vaart flink genieten van een overweldigend geluidssysteem met diepe lage tonen, helder bereik en een ongekend volume.

1. Roer

Plaatsing van een High-end Fusion marine head-unit met FM radio/ Bluetooth / USB / DAB+ en bediening mogelijk via smartphone met App.

2. Dek

Plaatsing van 4 High performance marine 25cm speakers

3. Ruim

Plaatsing van 800 Watt Marine versterker

Geluidskwaliteit 80%
Volume 90%
Bass 80%
Stereobeeld 80%

Incl. montage
€ 4599 Incl.BTW