Porsche 911 Burmester audio upgrade

 

Beter geluid in uw Porsche 911? Deze audio upgrades zijn geschikt voor de Porsche 911 uitgevoerd met Burmester vanaf 2012 ( 991 + 992).  Ook het Burmester audiopakket in de Porsche 911 val te verbeteren, daarom bieden wij verschillende audio upgrade pakketten aan, pasklaar en onzichtbaar. In uw Porsche met Burmester is het geluid niet naar wens, en u bent niet de enige. Deze wagens worden veelal met audio systemen afgeleverd die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Daarom zijn er voor Porsche met Burmester audio upgrade pakketten gemaakt waar wel van genoten kan worden, zonder veel aanpassingen te hoeven doen aan de bestaande situatie.

In deze modellen is het Burmester audio pakket niet slecht, maar er is nog zeker ruimte voor verbetering! Hieronder kort uitgelegd waar dit in deze auto misgaat. Onze uitgangs positie is het Burmester pakket welke geleverd wordt in de Porsche 911 modellen vanaf 2012:

Al vanaf het eerste audio upgrade pakket verbeteren we al de bovenstaande punten en zorgen voor beter geluid in uw Porsche 911!

Porsche 911 Burmester akoestisch dempen

Akoestische behandeling van de deuren

Door de deuren akoestisch te laten dempen wordt het laag in de voor deuren veel strakker en heeft u minder last van rij geluid. Meer kick bass, dieper laag en gecontroleerdere weergave van het burmester audio pakket.

1. Voordeuren

Ontdreuning

2. Voordeuren

Isolatie

3. Voordeuren

Absorptie

Geluidskwaliteit 30%
Volume 10%
Bass 40%
Stereobeeld 10%

Porsche 911 Burmester audio upgrade 1

4 speakers / 1040 Watt / Actief DSP systeem

Audio upgrade 1 zorgt voor veel meer dynamiek, volume en een snaar strak klankbeeld. De set wordt door ons op de kritische punten verbeterd, de Ribbon tweeters op het dashboard worden vervangen door tweeters met een groter frequentie bereik, woofers in de voordeuren vervangen door exemplaren met strakkere en preciezere weergave, de bestaande middentoners passen wij licht aan, deuren worden volledig akoestisch gedempt, vermogen stijgt naar 1040 watt RMS en de set wordt volledig opnieuw ingeregeld door de DSP versterkers.

1. Dashboard

Vervangen van de Ribbon tweeters voor High-end tweeters

2. Voordeuren

Aanpassen van de originele middentoners

3. Voordeuren

Vervangen van de woofers voor Premium woofers

4. Onder de Bestuurders +passagiersstoel

Toevoeging van een 560 Watt en een 480 Watt DSP versterker.

Geluidskwaliteit 90%
Volume 70%
Bass 80%
Stereobeeld 100%

Porsche 911 Burmester audio upgrade 2

15 High-End speakers / Subwoofer / 1665 Watt / Vol Actief DSP systeem

Burmester Audio upgrade 2 is een state-of-the-art audio systeem, beter kan niet.

1. Dashboard

Vervangen van de Ribbon tweeters voor High-end tweeters

2. Voordeuren

Aanpassen van de originele middentoners

3. Voordeuren

Vervangen van de woofers voor High-end woofers

4. In de kofferbak

Plaatsing van de 4 versterkers, deze worden weggewerkt in een custom made versterker rack in dezelfde kleur+type bekleding.

5. Achterpanelen

Vervangen van de Ribbon tweeters voor High-end tweeters

6. Hoedenplank

Plaatsing van een custom made sound board met ingebouwde subwoofer en rear effect speakers in dezelfde kleur+type bekleding.

Geluidskwaliteit 100%
Volume 100%
Bass 100%
Stereobeeld 100%